Sammenslutningen

Sammenslutningen

Lystfiskerforeningerne ved Binderup Å FluenLystfiskerforeningen Binderup Aa og Sportsfiskerforeningen SALAR har etableret et uformelt samarbejde 'Sammenslutningen af Lystfiskerforeninger ved Binderup Å' - i daglig tale 'Sammenslutningen' eller blot SLB. I regi af Sammenslutningen virker vi for at fremme lystfiskeriet og naturoplevelser i og omkring Binderup Å.


Vi samarbejder om kontakten til myndigheder o.a. ressourcer, udsætninger af fisk herunder mundingsudsætninger af smolt, etableringer af gydebanker, elektrofiskeri i.f.m. f.eks. bestandsanalyser, anbefalinger til grødebeskæringer og en helt masse andet, som naturligt falder ind under det at samvirke for fremme af Binderup Å.


På Facebook findes gruppen 'Binderup Å'. Gruppen er ikke Sammenslutningens, men en gruppe som Sportsfiskerforeningen SALAR har taget initiativ til og som henvender sig til alle med interesse i Binderup Å. Gruppen kan bruges til oplysning, efterspørgsel, brobygning og hvad medlemmerne af gruppen ellers efterspørger.


Kontakt Sammenslutningen

Sammenslutningen modtager naturligvis gerne henvendelser fra medlemmer eller andre interessenter. Henvendelser kan rettes til:


Formand f/Sammenslutningen

Carl Johan Pedersen

Tlf.: 41 59 61 55

E-mail: formand@salar-nibe.dkForeningerne kan træffes på:

Fluen (gruppe på Facebook):

www.facebook.com/pages/Fluen/353252248114821


Lystfiskerforeningen Binderup Aa:

www.lbaa.dk


Sportsfiskerforeningen SALAR:

www.salar-nibe.dk


Fællesskab

Fælles bestandsanalyse via elektrofiskeri anno 2012

Bestandsanalyse anno 2012

Sponsorer